Data: 2014-10-30 22:07:58
Temat: Re: Fenkuł
Od: "J." <j...@j...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 30.10.2014 o 11:49, Waldemar pisze:
> Am 28.10.2014 um 19:09 schrieb J.:
>> Poratujcie proszę przepisami.
>>
>> Lubię fenkuła i na surowo, i gotowanego.
>> i do ryby, i do mięsa, i do sałatek
>> i nawet mi ten anyz nie przeszkadza.
>>
>> ale dostałam takie ilości, że ... szukam inspiracji
>>
>> Nawet nie wiem, jak długo może poleżeć, bo u mnie nigdy długo nie leżał.
>>
>> Podpowiedzcie w czym Wam smakuje.
>>
>
> Moje ulubione, to podgotowane w rosole i zapiekane żółtym serem.
>
> Waldek
Tak po prostu?
w całości?
Czy jest jakis "myk"
chętnie spróbuję
--
j.
|