Data: 2013-03-25 21:16:14
Temat: Re: Foie gras.
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Mon, 25 Mar 2013 21:44:04 +0100, Trybun napisał(a):
> W dniu 2013-03-24 21:37, Ikselka pisze:
>> I ciekawy wątek wraz z przepisem na samym początku - tylko szukać wątróbek,
>> może okazja jakaś cenowa się trafi:
>> http://wedlinydomowe.pl/forum/printview.php?t=4862&s
tart=0
>>
>
> Gęsie watróbki to chyba w całości idą na eksport. Ja jeszcze w kraju na
> nie nie trafiłem. Kacze czasem można kupić, ale to tez tak "od święta"..
http://forum.gazeta.pl/forum/w,77,122841573,12285378
9,Re_Gdzie_w_Warszawie_mozna_kupic_gesie_watrobki_.h
tml
A tutaj... aaale ceeeeny!
https://luxfood.pl/k/kaczki-gesi-foie-gras-swieze-i-
w-konserwach/watrobka-z-kaczek-i-gesi
--
XL
|