Data: 2011-01-01 13:17:46
Temat: Re: GOLABKI...
Od: "Panslavista" <p...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
news:63y8dlzw81ye$.1hwxv587t6wim$.dlg@40tude.net...
> Dnia Sat, 1 Jan 2011 10:32:00 +0100, Panslavista napisał(a):
>
>> Mięso do ryżu lepiej przesmażyć.
>
> Wg mnie nie. Ponieważ surowe mięso w gołabkach puszcza soki, analogicznie
> jak w kołdunach, ten soczek ma być wyczuwalny. Przez to gołąbki są takie
> soczyste i smakowite - przynajmniej moje.
Marudy też. A smak mięsa lepszy. Moje kobiety lubią ryż nierozmoczony, w
gołąbkach też jest sypki. Ja to toleruję, ale paella to już z ryżem
"zamoczonym" w sosie...
|