Data: 2003-12-30 23:20:55
Temat: Re: Galareta z "łosia" i bigos...
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "melchior zwany dżdżownicą" <m...@o...pl> napisał w wiadomości
news:bssvoo$dev$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> napisał w
> wiadomości news:bssvec$3nd$1@news.onet.pl...
> > Uff... skończyłam...
> > Galareta z łososia już przyrządzona... mam nadzieję, że zastygnie...
> Jak się robi galaretę z łososia?
Ja zrobiłam dokładnie tak jak robię z karpia.
http://jduszczynska.republika.pl/kuchnia/karp_w_gala
recie.htm
Użyłam tylko innej ryby...
Łosoś ma tą zaletę, że łatwiej się z niego usuwa ości niż z karpia - jest
ich mniej i są większe.
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|