| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.nask.pl!new s.nask.org.pl!news.prz.edu.pl!lublin.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!niusy.one t.pl From: "Secretgarden" <s...@t...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Glukoza, aspartam, sacharyniany... Alternatywa do ciasta poszukiwana. Date: 28 Jan 2007 22:47:58 +0100 Organization: Onet.pl SA Lines: 9 Message-ID: <4...@n...onet.pl> References: <epj4qm$eru$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.test.onet.pl 1170020878 4444 213.180.130.18 (28 Jan 2007 21:47:58 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 28 Jan 2007 21:47:58 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 83.26.52.251, 192.168.243.151 X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; byond_3.5; .NET CLR 2.0.50727; MEGAUPLOAD 1.0) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:289714 Ukryj nagłówki > A fruktoza się nie rozkłada na glukozę. | |
Zobacz także