Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: b...@w...pl (MiKa)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Grzane wino, wersja biala - pomozcie ;-)
Date: Thu, 31 Oct 2002 08:24:31 +0000 (UTC)
Organization: kukbuk izy - http://www.kuchnia.serwisy.net
Lines: 43
Message-ID: <apqpbv$a5m$1@news.tpi.pl>
References: <apqo9o$md5$1@news.gazeta.pl>
NNTP-Posting-Host: saturn.j.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: news.tpi.pl 1036052671 10422 213.25.83.135 (31 Oct 2002 08:24:31 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Thu, 31 Oct 2002 08:24:31 +0000 (UTC)
X-HTTP-Posting-Host: ty167.internetdsl.tpnet.pl
User-Agent: NewsPortal 0.24pre3
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:132577
Ukryj nagłówki
Aluta wrote:
> Wskutek jesiennego wyjazdu do Rumunii zaposiadlam
2-litrowego pecika z bialym
> winem (1.5 USD ;-)). Co najlepsze winko jest gronowe,
wytrawne i nic do
> zarzucenia (zapoznalismy sie wczesniej z wersja
czerwona), tyle ze mlode
> toto. W kazdym razie lekkie i bezpretensjonalne.
> Rzecz jasna, uwazam dluzsze trzymanie winka w plastiku
za nietakt, ale sezon
> i pogode mamy bardziej grzancowa.Wiec cele lecznicze
pozadane. ;-)
> Totez usmiecham sie piknie o propozycje, pomysly i
przepisy na biale grzane
> :)))
> pozdrawiam
> Aluta
> --
> Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl ->
http://www.gazeta.pl/usenet/
Przyjmuje pozdrowienia i witam pieknie ... :)))
Szczerze powiedziawszy z bialym grzancem jeszcze sie
nie spotkalam... ale kojarzy mi sie z miodem i...
lekka nutka anyzku...
Pozdrawiam rowniez
MiKa
--------------------------------------------
wyslane z serwisu easy cookbook - kukbuk izy
http://www.kuchnia.serwisy.net
http://www.kuchnia.serwisy.net.pl
--------------------------------------------
|