Data: 2002-10-31 08:24:31
Temat: Re: Grzane wino, wersja biala - pomozcie ;-)
Od: b...@w...pl (MiKa)
Pokaż wszystkie nagłówki
Aluta wrote:
> Wskutek jesiennego wyjazdu do Rumunii zaposiadlam
2-litrowego pecika z bialym
> winem (1.5 USD ;-)). Co najlepsze winko jest gronowe,
wytrawne i nic do
> zarzucenia (zapoznalismy sie wczesniej z wersja
czerwona), tyle ze mlode
> toto. W kazdym razie lekkie i bezpretensjonalne.
> Rzecz jasna, uwazam dluzsze trzymanie winka w plastiku
za nietakt, ale sezon
> i pogode mamy bardziej grzancowa.Wiec cele lecznicze
pozadane. ;-)
> Totez usmiecham sie piknie o propozycje, pomysly i
przepisy na biale grzane
> :)))
> pozdrawiam
> Aluta
> --
> Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl ->
http://www.gazeta.pl/usenet/
Przyjmuje pozdrowienia i witam pieknie ... :)))
Szczerze powiedziawszy z bialym grzancem jeszcze sie
nie spotkalam... ale kojarzy mi sie z miodem i...
lekka nutka anyzku...
Pozdrawiam rowniez
MiKa
--------------------------------------------
wyslane z serwisu easy cookbook - kukbuk izy
http://www.kuchnia.serwisy.net
http://www.kuchnia.serwisy.net.pl
--------------------------------------------
|