« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not -for-mail From: Mateusz Piąty <...@...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jak długo peklować przed wędzeniem Date: Wed, 24 Mar 2010 07:08:13 +0100 Organization: http://onet.pl Lines: 4 Message-ID: <ri3r1tjigkii$.1i0q5bjjzi1um$.dlg@40tude.net> References: <56c7rb09pwc0.1m456bhy9982z$.dlg@40tude.net> <hoaeqn$gkv$1@nemesis.news.neostrada.pl> <4spqoxcjl4pp.18weghxb78co6$.dlg@40tude.net> <hoai0j$j33$1@nemesis.news.neostrada.pl> Reply-To: ...@...pl NNTP-Posting-Host: ako123.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1269410894 21934 83.26.18.123 (24 Mar 2010 06:08:14 GMT) X-Complaints-To: n...@o...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 24 Mar 2010 06:08:14 +0000 (UTC) User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:327535 Ukryj nagłówki Dzięki wam obojgu :) |
Zobacz także