Data: 2009-12-25 18:32:33
Temat: Re: Jak "naprawić" niedowędzonemięsko?
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Fri, 25 Dec 2009 06:51:15 +0100, Mateusz Piąty napisał(a):
> Okazało się, że 120 minut to było może za długo i może temperatura trochę
> za duża. Mięsko jest bardzo smaczne ale straciło trochę miękkości. Kroi się
> dobrze ale bardzo ostrym nożem i trudno ukroić cienki pasterek.
Polecam to:
http://www.decorata.pl/catalog/product_info.php?manu
facturers_id=1&products_id=565&osCsid=f42362789efb7e
64fb7d21114512f9b7
Mam, korzystam zawsze, nie umiem już bez tego ustrojstwa!
:-)
Swietne do krojenia gorącej pieczeni i mięs na zimno, po prostu wynalazek
dziejowy, jak dla mnie ;-)
--
Ikselka.
|