Data: 2009-12-25 19:38:48
Temat: Re: Jak "naprawić" niedowędzonemięsko?
Od: "Prawusek" <p...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"XL" <i...@g...pl> wrote in message
news:m7clm7moycpq.1mv5fihrb8f0z.dlg@40tude.net...
> Dnia Fri, 25 Dec 2009 06:51:15 +0100, Mateusz Piąty napisał(a):
>
> > Okazało się, że 120 minut to było może za długo i może temperatura
trochę
> > za duża. Mięsko jest bardzo smaczne ale straciło trochę miękkości. Kroi
się
> > dobrze ale bardzo ostrym nożem i trudno ukroić cienki pasterek.
>
> Polecam to:
>
http://www.decorata.pl/catalog/product_info.php?manu
facturers_id=1&products_id=565&osCsid=f42362789efb7e
64fb7d21114512f9b7
> Mam, korzystam zawsze, nie umiem już bez tego ustrojstwa!
> :-)
> Swietne do krojenia gorącej pieczeni i mięs na zimno, po prostu wynalazek
> dziejowy, jak dla mnie ;-)
> --
>
> Ikselka.
Czy nie lepsza maszynka do krojenia ręczna lub elektryczna. Nie podano jaką
średnicę można objąć (rozwarcie)...
|