« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask .pl!news.nask.org.pl!goblin2!goblin.stu.neva.ru!feeder1.cambriumusenet.nl!feed. tweaknews.nl!209.197.12.246.MISMATCH!nx02.iad01.newshosting.com!newshosting.com !newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrada.pl!unt-spo-b-01.news.neostrada .pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail From: "Stokrotka" <o...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia References: <53490606$0$2367$65785112@news.neostrada.pl> Subject: Re: Jak przygotowujecie karkówkę? Date: Sat, 12 Apr 2014 15:32:23 +0200 MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="UTF-8"; reply-type=response Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3138 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3138 Lines: 21 Message-ID: <53494072$0$2232$65785112@news.neostrada.pl> Organization: Telekomunikacja Polska NNTP-Posting-Host: ip-37-209-133-180.free.aero2.net.pl X-Trace: 1397309554 unt-rea-b-01.news.neostrada.pl 2232 37.209.133.180:1058 X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:355459 Ukryj nagłówki > Żeby była miękka, soczysta, możliwa do spożycia na ciepło i na zimno? |
Zobacz także