Data: 2007-12-03 09:04:03
Temat: Re: Jak ugotować?
Od: panta_rei <j...@c...znajdzie>
Pokaż wszystkie nagłówki
Świadomie, albo i nie medea napisał(a):
>> Jest. Ale pod nazwą "sól kuchenna" rozumie się sproszkowany halit
>> (niekórzy też sól warzoną) - czyli NaCl.
>
> A to tylko sól kuchenna niewskazana jest przy nadciśnieniu, inna nie
> szkodzi?
Szkodzą jednakowo, jeśli rozmawiamy o nadciśnieniu, co jednak dla
niektórych jest zupełnie nie zrozumiałe :/
Pozdrawiam.
--
Sławomir Frąc- Braniewo LRU #271189 *Polska Grupa Freesco*
http://foto.sztrandek.int.pl jid:panta_rei(at)jabber.org
Wasz Windows tego nie potrafi...:P
********** Sygnaturka na licencji GNU GPL wersja 2 *************
|