Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: Jak usmażyć amerykańskiego steka Re: Jak usmażyć amerykańskiego steka

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Jak usmażyć amerykańskiego steka

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
atman.pl!goblin1!goblin.stu.neva.ru!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neost
rada.pl!unt-spo-b-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
Subject: Re: Jak usmażyć amerykańskiego steka
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
References: <nbhcra$d4i$1@dont-email.me> <56dc9272$0$649$65785112@news.neostrada.pl>
<nbidb1$fjo$1@dont-email.me> <10c0u1iapvgz.10hri4ddrndr2$.dlg@40tude.net>
<nbieu7$kd0$1@dont-email.me>
<s9y9ked83dm7$.19g1fyuuhe4x4$.dlg@40tude.net>
<nbkhro$ffa$1@dont-email.me> <56dddac7$0$649$65785112@news.neostrada.pl>
<nbl4ab$6n1$1@dont-email.me> <56de79e9$0$697$65785112@news.neostrada.pl>
From: wolim <n...@p...tu>
Date: Tue, 8 Mar 2016 08:54:56 +0100
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:38.0) Gecko/20100101
Thunderbird/38.6.0
MIME-Version: 1.0
In-Reply-To: <56de79e9$0$697$65785112@news.neostrada.pl>
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Lines: 17
Message-ID: <56de8552$0$701$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 176.120.122.22.telemedia.pl
X-Trace: 1457423698 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 701 176.120.122.22:61506
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:370287
Ukryj nagłówki

W dniu 2016-03-08 o 08:06, FEniks pisze:

> Przecież jem sporo różnych niezdrowych rzeczy, które mi _smakują_, także
> tych z akrylamidem (wszelkie przypieczone i przysmażone
> skórki/powierzchnie, nawet chleba czy ciast). Ale taki stek nie
> sprawiłby mi radości smakowej.

A mi owszem. Lubię węgiel na mięsie, jak kiełbasę na ognisku piekę, to
na koniec też ją lekko zwęglam w ogniu. Oczywiście delikatnie, ale
jednak takie przypalone zdecydowanie lepiej mi smakuje. To samo z
ziemniakami. Jak od czasu do czasu robimy ognisko, to wrzucę kilka w
popiół - najlepiej smakują te z lekko zwęgloną, chrupiącą skórką. Do
tego sól. I nawet mógłbym bez masła, choć z masłem wiadomo... poezja :)

Pozdrawiam,
MW

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
08.03 wolim
08.03 FEniks
08.03 Wiesiaczek
08.03 wolim
08.03 Pszemol
08.03 Pszemol
08.03 Ikselka
08.03 Ikselka
08.03 Ikselka
08.03 Ikselka
08.03 Wiesiaczek
08.03 Wiesiaczek
08.03 Ikselka
08.03 Ikselka
08.03 FEniks
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6