Data: 2005-11-25 10:12:30
Temat: Re: Jak zrobić sos, który ma być biały?
Od: "Bruno" <b...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> napisał w
wiadomości news:dm6ntc$hv4$1@news.onet.pl...
>
> Beszamel robisz tak, że z mąki i masła robisz białą zasmażkę i dolewasz
> mleka do uzyskania odpowiedniej konsystencji...
> Niestety zawsze robię na oko.
> --
> Joanna
> http://jduszczynska.republika.pl
>
Beszamel umiem, nauczyłam się jak pracowałam w pewnej kawiarnii. :)
Ale ten smietanowy jak dokładnie robić, żeby wyszedł dobrze?
Ukłony
--
Czy 100 dni Ci wystarczy Kazimierzu?
http://100dni.blox.pl
|