Data: 2011-04-25 09:07:14
Temat: Re: Jaka maszynka do miesa i dlaczego ?
Od: Adam Płaszczyca <t...@o...spamnie.org.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sun, 24 Apr 2011 23:31:49 +0200, Ikselka napisał(a):
> A ostrzenie 1 sitka i 1 noża (za komplet) kosztuje u nas 15-20 złotych.
> Paranoja. Kupiłam sobie taką płaską ostrzałkę w Lidl'u i sama ostrzę,
> ręcznie. Przy moich masarskich wyczynach wydałabym kupę kasy na to
> ostrzenie w punkcie ślusarskim.
No i? Wiesz, takie nożyki do tych przemysłowych też się ostrzy dość często.
--
___________ (R)
/_ _______ Adam 'Trzypion' Płaszczyca (+48 502) 122 688
___/ /_ ___ Kęszyca Leśna 51/9, 66-305 Keszyca Leśna
_______/ /_ GG: 3524356
___________/ Wywoływanie slajdów http://trzypion.pl/
|