Data: 2011-04-25 12:17:08
Temat: Re: Jaka maszynka do miesa i dlaczego ?
Od: Dawid <x...@n...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2011-04-25 13:33, Andrzej Lawa pisze:
> W dniu 24.04.2011 23:26, Adam Płaszczyca pisze:
>> Dnia Sun, 24 Apr 2011 13:13:32 -0700 (PDT), skorka napisał(a):
>>
>>> Ja tez ja mam, ale jestem niezadowolona jedynie
>>> z tego, ze noze, ktore do niej dokupuję i sitka zbyt szybko sie tepia.
>>> Wystarczy, ze przemiele kilogram lopatki
>>> ze trzy razy i po nozyku. Owszem ma sile, maszynka pcha
>>
>> Wiesz, je się ostrzy. Poza tym to są sprzęty AGD, a nie do przemysłu
>> mięsnego...
>>
>
> Konieczność ostrzenia ostrzy co 3 kilogramy mięsa to dla ciebie coś
> normalnego i prawidłowego??
Dla niego tak, bo tym gów... handluje, lub ostrzy :-)
|