Data: 2015-02-17 14:35:46
Temat: Re: Jaką patelnię lupić?
Od: Trybun <i...@j...ru>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2015-02-16 o 17:12, XL pisze:
>
>>> Woda. jJednak. Tłuszcz się schładza. Przed połozeniem każdej następnej
>>> porcji ryby odczekaj aż tłuszcz się ogrzeje do właściwej temp. - będzie bez
>>> bąbli.
>> Raczej nie w tym problem, tłuszcz jest rozgrzany.
> No to ryba za zimna. A jeśli nie to, to coś innego robisz nie tak. Ze wa
> arzy w życiu mi się ryba rozpadła, ale to były ewidentne błędy u mnie, z
> pośpiechu.
Praktycznie z tego co już próbowałem to problem jest tylko z filetem z
mintaja. Każda inna ryba dała się usmażyć bez przywierania do patelni.
Dorsz też trochę się przykleja, ale nie jest to jakimś problemem w
smażeniu, ot wystarczy dopilnować.
|