Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.onet.pl!newsfee
d.silweb.pl!polsl.gliwice.pl!not-for-mail
From: Ola <o...@k...gliwice.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Jaki Chleb
Date: Mon, 27 Nov 2000 18:59:22 +0100
Organization: Politechnika Slaska, Gliwice
Lines: 25
Message-ID: <3...@k...gliwice.pl>
References: <8vs2aq$d3o$1@news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: serwer.kopnet.gliwice.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Mailer: Mozilla 4.74 [en] (Win95; U)
X-Accept-Language: pl,en
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:37787
Ukryj nagłówki
MarianatoR wrote:
>
> No to CZE!!!
> jak zwykle z głupimi pytaniami ...:)
> jaki chleb jest wg.was najzdrowszy , ale konkretnie proszę:
> Typ,Marka,Model.;)
> Pytanie 2
> na czym smażyć żeby oczywiście było zdrowo...i smacznie.
> dodam że uprawiam amatorsko kulturystykę i właśnie pod tym kątem chciał bym
> uzyskac odpowiedzi...
> dzienks za odp.
> DoctorDeath
Co do chleba to najzdrowsze sa pelnoziarniste, zytnie, razowe, itp
(trzeba dokladnie czytac informacje na etykietach bo chleb moze byc
ciemny a w skladzie ma tylko barwnik nadajacy mu ten kolorek).
Marka - ze wszystkich jakie mialam okazje widziec w sprzedazy to
najlepiej prezentuje sie chleb z "SPC Spolka z o.o." robia go w
Sosnowcu. Maja wiele rodzaji ale najbardziej wartosciowe wydaja sie byc:
bakaliowy, specjal i sojowy. Sa pycha :)
A co do smazenia to oczywiscie oliwa z oliwek z pierwszego tloczenia na
zimno. Nie jest najtansza ale najzdrowsza !
Ola
|