| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!fu-berlin.de!uni-berlin.de!not-for-mail From: Waldemar <w...@z...fu-berlin.de> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jaki jest pszelicznik papryki ostrej w proszku na świeżą? Date: Wed, 22 Feb 2017 12:29:05 +0100 Organization: Freie Universitaet Berlin Lines: 20 Message-ID: <e...@m...uni-berlin.de> References: <o89vgu$piu$1@usenet.news.interia.pl> <e...@m...uni-berlin.de> <o8i1pb$6et$1@usenet.news.interia.pl> Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.uni-berlin.de 0CROpyyOqweCDx0/N+/IBwj3muMADv4KVxaZCSUb4sQ6fyv3gHXcVjntx4 Cancel-Lock: sha1:BQdqhlEzRcILubP29pcy+5IgOtc= User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:45.0) Gecko/20100101 Thunderbird/45.7.1 In-Reply-To: <o8i1pb$6et$1@usenet.news.interia.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:375698 Ukryj nagłówki Am 21.02.2017 um 19:43 schrieb Stokrotka: | |
Zobacz także