| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!fu-berlin.de!peer03.fr7!futter-mich.hig hwinds-media.com!news.highwinds-media.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news .neostrada.pl!unt-spo-a-02.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-m ail Newsgroups: pl.rec.kuchnia From: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl> Subject: Re: Jaki jest pszelicznik papryki ostrej w proszku na świeżą? References: <o89vgu$piu$1@usenet.news.interia.pl> <e...@m...uni-berlin.de> <o8i1pb$6et$1@usenet.news.interia.pl> <e...@m...uni-berlin.de> Organization: : : : Date: Wed, 22 Feb 2017 12:53:50 +0100 User-Agent: slrn/1.0.3 (Linux) Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit Message-ID: <s...@f...lasek.waw.pl> Lines: 18 NNTP-Posting-Host: 77-253-217-116.static.ip.netia.com.pl X-Trace: 1487764430 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 15199 77.253.217.116:39604 X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl X-Received-Bytes: 1544 X-Received-Body-CRC: 1384328727 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:375699 Ukryj nagłówki Pan Waldemar napisał: | |
Zobacz także