| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.interia.pl!not-for-mail From: "Stokrotka" <o...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jaki jest pszelicznik papryki ostrej w proszku na świeżą? Date: Wed, 22 Feb 2017 19:05:56 +0100 Organization: INTERIA.PL S.A. Lines: 18 Message-ID: <o8kjuo$cba$1@usenet.news.interia.pl> References: <o89vgu$piu$1@usenet.news.interia.pl> <e...@m...uni-berlin.de> <o8i1pb$6et$1@usenet.news.interia.pl> <e...@m...uni-berlin.de> <s...@f...lasek.waw.pl> NNTP-Posting-Host: apn-46-169-172-4.dynamic.gprs.plus.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: usenet.news.interia.pl 1487786777 12650 46.169.172.4 (22 Feb 2017 18:06:17 GMT) X-Complaints-To: u...@f...interia.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 22 Feb 2017 18:06:17 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3138 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3138 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:375700 Ukryj nagłówki
| |
Zobacz także