Data: 2002-03-20 07:42:30
Temat: Re: Kajmak z mleka skondensowanego
Od: "Strzyga" <s...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@w...net> napisał w wiadomości
news:3C977311.D3A60E37@west.net...
|
|
| Ewa wrote:
|
| > No właśnie - czy to musi się gotować aż trzy godziny???????? U mnie stoi
na
| > kuchence dopiero godzinkę i już mi język do gardła ucieka....I drugie
| > pytanko - chcę dodać kakao, żeby nie było takie mdłe. Czy jeśli wsypię
je do
| > gorącej masy i wymieszam łyżką, to nie porobią mi się grudki. Może kakao
| > wcześniej rozpuścić w odrobinie wody? Czym jeszcze można urozmaicić taką
| > masę? Z góry dzięki.
|
Ja pod kajmak, na ciasto kładę kwaśną marmoladę, na to krojone orzechy i
dopiero kajmak.
Teresa
|