Data: 2013-05-15 23:08:30
Temat: Re: Kanciasta szynka.
Od: Anai <a...@a...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 15.05.2013 16:47, Ikselka pisze:
>
> Niech sobie Węgrzy papryczą te swoje kiełbaski, u mnie tylko czosnek,
> pieprz i trochę kolendry :-)
>
U mnie jeszcze sól :P
... i jałowiec czasem, ale tylko do niewielkiej części ;)
--
Pozdrówki
Anai
***** MóJ SŁitAśNy TofFanY BloGasEk *****
http://kuchniaanai.blogspot.com/
"...dla mnie dobroczyńcy zwierząt są jak jacyś chrześcijanie. Wszyscy
tak radośni i pełni dobrych intencji, aż po pewnym czasie człowieka
korci, żeby pójść w świat i odrobinę sobie pogwałcić i poplądrować. Albo
kopnąć kota..." J.M. Coetzee Hańba
|