Data: 2007-12-23 12:41:34
Temat: Re: Karkówka w piwie?
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"lemonka" <...@a...com> wrote in message
news:fkljel$qs3$1@nemesis.news.tpi.pl...
> pouczam. No cóż - kowal (Panslavista) zawinił, a mnie powiesili. Niech
> ci opłatek lekkim będzie.
Widać nic nie wiesz o peklowaniu na mokro. Odpowiedź była
wystarczająca - mogła ta karkówka moczyć się i trzy dni. I w zależnosci od
ilości soli i grubości warstwy mięsa w roztworze nawet przez tydzień.
Odpowiedz sobie na pytanie, czy musisz (i dlaczego) deprecjonować moje
porady? Jezeli zrobiłem Ci kiedykolwiek przykrość - to przepraszam, jeżeli
coś więcej - zapewne był w tym Twój współudział, a wina może się różnie
rozłożyć.
|