Data: 2018-05-17 12:40:24
Temat: Re: Kefir dobry na wszystko!
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Trybun <c...@j...ru> wrote:
> W dniu 2018-05-16 o 19:37, XL pisze:
>> Trybun <c...@j...ru> wrote:
>>> W dniu 2018-05-14 o 12:28, d...@g...com pisze:
>>>> Przecież cena kefir/mleko jest praktycznie jednakowa, dostępność
>>>> jednakowa, a jeżeli chce się produkować codziennie to i tak trzeba mieć z
czego....
>>>>
>>>> Jaki jest sens w wyważaniu otwartych drzwi ?
>>>>
>>>>
>>> Można recepturę zmienić pod swój smak..
>> Choćby.
>> I stan dojrzałości skrzepu - czyli właśnie smak.
>>
>>> W tych ze sklepu nie ma żadnego
>>> wyboru.
>> Na pewno ani jedno-, ani dwu-, ani trzydniowego tam się nie uświadczy.
>> Tylko przyduszone szczelnym zamknięciem przekwaszone grudkowate coś.
>>
>>
>>
>
> No właśnie, a wiec wbrew logice jednak warto.
Wbrew logice? To właśnie logika mówi, że warto.
> Ktoś by równie dobrze mógł
> powiedzieć że skarpet ręcznie też się nie opłaca robić, a jednak komu
> warto to warto.
>
>
Nikt nikomu nie zabrania noszenia powszechnej chińszczyzny. Pozostałych
może być kiedyś stać na recznie robione skarpety z wełny alpaki...
--
XL
|