Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Kefir dobry na wszystko! Re: Kefir dobry na wszystko!

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Kefir dobry na wszystko!

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.atman.pl!go
blin2!goblin1!goblin.stu.neva.ru!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrad
a.pl!unt-spo-b-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
User-Agent: NewsTap/5.3.1 (iPhone/iPod Touch)
Cancel-Lock: sha1:5fBx+jnvt9WuylAZ/3Xd/JwIofE=
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Message-ID: <5b046bdc$0$31373$65785112@news.neostrada.pl>
Subject: Re: Kefir dobry na wszystko!
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
Mime-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 8bit
From: XL <i...@g...pl>
References: <5af96de2$0$31362$65785112@news.neostrada.pl>
<9...@g...com>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<5af995e0$0$692$65785112@news.neostrada.pl>
<0...@g...com>
<OOKKC.117167$hf4.11079@fx19.ams1>
<5afbd3a4$0$31370$65785112@news.neostrada.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<zp2LC.119583$hf4.29270@fx19.ams1>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<IjeLC.162031$s43.94025@fx01.ams1>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<Q9pLC.128240$hf4.95972@fx19.ams1>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<6TILC.180465$en1.118072@fx20.ams1>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<G3aMC.163474$oM1.157185@fx12.ams1>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<5b034c66$0$31364$65785112@news.neostrada.pl>
<pe0i5g$g28$1@node1.news.atman.pl>
<5b041712$0$616$65785112@news.neostrada.pl>
<pe1c6r$9ov$1@node1.news.atman.pl>
Date: 22 May 2018 19:13:33 GMT
Lines: 17
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 37.47.109.230
X-Trace: 1527016413 unt-rea-b-01.news.neostrada.pl 31373 37.47.109.230:8584
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:380651
Ukryj nagłówki

stefan <s...@w...pl> wrote

> A przepis? Znany mi od cielęcych lat - swieżo udojone mleko, przecedzone
> przez bawełniana tetrę, nie odciągane, nalewamy do ceramicznych doniczek

I tu cały sęk filozoficzny! - POROWATOŚĆ. Bakterie to lubią, oj, lubią.
Mają tam stale swoją porodówkę i przedszkole :-)

> i do zimnej, naturalnej piwnicy. Ot i cała filozofia.

Do zimnej to raczej po ukwaszeniu? - w zimnie bakteriom się nie bardzo chce
hocki-klocki wyprawiać.



--
XL

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
22.05 Jarosław Sokołowski
24.05 Trybun
24.05 Trybun
24.05 XL
24.05 XL
27.05 Trybun
27.05 Trybun
27.05 XL
27.05 d...@g...com
27.05 XL
27.05 Stokrotka
27.05 d...@g...com
27.05 Trybun
27.05 Trybun
27.05 d...@g...com
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?