Data: 2013-04-10 18:53:43
Temat: Re: Kiełbasa z łososia
Od: iwanos <i...@6...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2013-04-10 07:25, Anai pisze:
> W dniu 10.04.2013 02:26, Aicha pisze:
>> ... nie mylić z łosiem :)
>> Kupiłam toto w ilości sztuk 1 na spróbowanie i mi zasmakowało.
>> W jaki flaczek można by wsadzić moje wariacje na temat, żeby się nie
>> "pogryzł" ze smakiem ryby?
>> Wejście w posiadanie Diany mocno mi rozszerzyło kreatywność kulinarną :D
>>
> http://swiat-wedlin.pl/oslonki-do-kielbas/oslonki-na
turalne
>
> Osobiście myślę, że w barani - w opisie mają, że baranich jelit używa
> się do lepszych, delikatniejszych kiełbas.
> Nie wiem tylko jak z ich dostępnością, bo w zwyczajnym sklepie czy
> markecie ciężko czasami o zwykłe, wieprzowe...
czy twoj nick anai ma coś wspólnego z analem ?
|