Data: 2003-04-27 17:01:57
Temat: Re: Kluski przednie
Od: "I.P." <i...@g...de>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
> Klasc mala lyzka na wrzacy rosol. Gotowac okolo 10 minut na malutkim
> ogniu. Wyjmowac lyzka cedzakowa bezposrednio na patelnie z rozpuszczonym
> maslem. Podsmazyc na patelni z obu stron. Podac do cieleciny albo
> innego, delikatnego miesa, albo ryby z sosem.
>
> Naprawde polecam. Ta porcja wystarcza na dwie osoby jako dodatek zamiast
> kartofli czy makaronu.
>
> Magdalena Bassett
Brzmi smacznie , nie moglam zaraz dopasowac, bo troche mi znany, ale jak
napisalas o ptysiach , to i smak moge sobie wyobazic.Koniecznie musze Twoj
przepis wyprobowac, dlatego mam pytanie, jezeli kluseczki beda dodatkiem do
miesa lub ryby, to czy musza byc gotowane na rosole, czy tak jak inne w
osolonej wodzie?
Ilona
|