Data: 2007-09-24 20:50:04
Temat: Re: Kody kulinarne
Od: Marcin E. Hamerla <X...@X...Xonet.Xpl.removeX>
Pokaż wszystkie nagłówki
Krysia Thompson napisal(a):
>>>> Nie wiem dokladnie jak jest w UK, ale frytki w dzisiejszych czasach są
>>>> dżank fódem i wyksztalceni oraz dobrze zarabiajacy ludzie ich unikaja.
>>>
>>>U mojego meza w "pracowej" kantynie, gdzie do przyjecia do pracy
>>>wymagane jest wyzsze wyksztalcenie a place są bardzo dobre frytki są
>>>jedną z podstawowych potraw, podawane jako dodatek do wszystkiego. Rzecz
>>>ma miejsce w UK, wiec moze faktycznie dokladnie nie wiesz, LOL:)
>>
>>A teraz mowisz o stolowce na fabryce w kontekscie kodu kulturowego
>>eleganckiego jedzenia?
>
>stolowce GDZIE?
Na fabryce. Taki uzus.
--
Pozdrowienia, Marcin E. Hamerla
"Every day I make the world a little bit worse."
|