Data: 2007-09-24 21:11:28
Temat: Re: Kody kulinarne
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 24 Sep 2007 22:50:04 +0200, Marcin E. Hamerla
<X...@X...Xonet.Xpl.removeX> wrote:
>Krysia Thompson napisal(a):
>
>>>>> Nie wiem dokladnie jak jest w UK, ale frytki w dzisiejszych czasach są
>>>>> dżank fódem i wyksztalceni oraz dobrze zarabiajacy ludzie ich unikaja.
>>>>
>>>>U mojego meza w "pracowej" kantynie, gdzie do przyjecia do pracy
>>>>wymagane jest wyzsze wyksztalcenie a place są bardzo dobre frytki są
>>>>jedną z podstawowych potraw, podawane jako dodatek do wszystkiego. Rzecz
>>>>ma miejsce w UK, wiec moze faktycznie dokladnie nie wiesz, LOL:)
>>>
>>>A teraz mowisz o stolowce na fabryce w kontekscie kodu kulturowego
>>>eleganckiego jedzenia?
>>
>>stolowce GDZIE?
>
>Na fabryce. Taki uzus.
matku bosku...
pierz
K.T. - starannie opakowana
|