Data: 2007-09-24 21:17:01
Temat: Re: Kody kulinarne
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 24 Sep 2007 22:47:15 +0200, Konrad Kosmowski
<k...@k...net> wrote:
>** Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote:
>
>>>> http://images.google.com/images?q=traditional+salmon
+bake&btnG=Search+Images&svnum=10&um=1&hl=en
>
>>>> Co kraj, to obyczaj. Moze ktos inny podrzuci zaobserwowane zwyczaje.
>
>>> Hinduscy urzędnicy w Delhi masowo wyłażący na wszelką zieloną trawkę dookoła
>>> i wcinający łapami normalne curry z miseczek wytłoczonych z liści.
>
>>> Z łapami to akurat jest paradoksalnie sprawa higieny, miseczki z liści są
>>> fajne bo można je bez skrupułów wywalić na ulicę - krowa zje, albo się
>>> zamienią z powrotem w liścia. ;)
>
>>> Może to nie jakiś tradycyjny obyczaj ale do mojej codzienności to nie
>>> należy.
>
>>> :)
>
>> To oni nie maja rak (ronk)?
>
>Łapki mają, rączki małe takie w sensie.
Aaaa, to te lapki sa z materialu, zeby chwytac gorace raczki
sagana. Juz rozumiem :P
pierz
K.T. - starannie opakowana
|