Data: 2007-09-24 21:13:49
Temat: Re: Kody kulinarne
Od: Marcin E. Hamerla <X...@X...Xonet.Xpl.removeX>
Pokaż wszystkie nagłówki
Krysia Thompson napisal(a):
>On Mon, 24 Sep 2007 22:50:04 +0200, Marcin E. Hamerla
><X...@X...Xonet.Xpl.removeX> wrote:
>
>>Krysia Thompson napisal(a):
>>
>>>>>> Nie wiem dokladnie jak jest w UK, ale frytki w dzisiejszych czasach są
>>>>>> dżank fódem i wyksztalceni oraz dobrze zarabiajacy ludzie ich unikaja.
>>>>>
>>>>>U mojego meza w "pracowej" kantynie, gdzie do przyjecia do pracy
>>>>>wymagane jest wyzsze wyksztalcenie a place są bardzo dobre frytki są
>>>>>jedną z podstawowych potraw, podawane jako dodatek do wszystkiego. Rzecz
>>>>>ma miejsce w UK, wiec moze faktycznie dokladnie nie wiesz, LOL:)
>>>>
>>>>A teraz mowisz o stolowce na fabryce w kontekscie kodu kulturowego
>>>>eleganckiego jedzenia?
>>>
>>>stolowce GDZIE?
>>
>>Na fabryce. Taki uzus.
>
>
>matku bosku...
i?
--
Pozdrowienia, Marcin E. Hamerla
"Every day I make the world a little bit worse."
|