Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Kombucha. Re: Kombucha.

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Kombucha.

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
0.net!feeder.erje.net!1.eu.feeder.erje.net!ecngs!testfeeder.ecngs.de!81.171.118
.64.MISMATCH!peer04.fr7!news.highwinds-media.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-
02.news.neostrada.pl!unt-spo-b-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!no
t-for-mail
Date: Wed, 14 Oct 2015 08:58:48 +0200 (CEST)
From: XL <i...@g...pl>
References: <11t1um858tvpy.1g8gwi3eev7be$.dlg@40tude.net>
<muum19$i4$1@node1.news.atman.pl> <s...@t...dom.local>
<mv13ic$2kg$1@node2.news.atman.pl>
<56141525$0$27526$65785112@news.neostrada.pl>
<mv15js$4m9$1@node2.news.atman.pl>
<56141c99$0$8366$65785112@news.neostrada.pl>
<mv18cp$7j9$1@node2.news.atman.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<mv1c5n$bf8$1@node2.news.atman.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<mv3rhi$ote$1@node2.news.atman.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<5617d6c1$0$605$65785112@news.neostrada.pl>
<561cebae$0$8386$65785112@news.neostrada.pl> <mvirsl$lo5$1@dont-email.me>
Subject: Re: Kombucha.
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Organization: news.neostrada.pl
X-Newsreader: PiaoHong.Usenet.Client.Free:1.65
Lines: 26
Message-ID: <561dfd2a$0$27514$65785112@news.neostrada.pl>
NNTP-Posting-Host: 79.191.109.21
X-Trace: 1444805930 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 27514 79.191.109.21:57414
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
X-Received-Bytes: 2178
X-Received-Body-CRC: 4213335250
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:366719
Ukryj nagłówki

"Pszemol" <P...@P...com> Wrote in message:
> "XL" <i...@g...pl> wrote in message
> news:561cebae$0$8386$65785112@news.neostrada.pl...
>>>>> Mnie jednak dziwi.
>>>>> Zwlaszcza jego obecnosc tam, gdzie "tradycyjnie" nie powien byc.
>>>
>>> Cukier w kiełbasie jest z takiego samego powodu, co sól w ciastkach.
>>
>> No nie tylko. Jest on dodatkiem funkcjonalnym do peklowania,
>> poprawiając kolor i strukturę mięsa. W solance następuje
>> utlenianie cukru, przez co pozbawia on ją zbędnego tlenu,
>> wpływającego rozwój mikroorganizmów powodujących
>> psucie.
>
> Czy zechciałabyś rozwinąć ten temat utleniania jako pozbawiania
> solanki zbędnego tlenu ? Bardzo mnie to zaciekawiło :-)))
Zadaj konkretne pytanie - nie będę niczego rozwijać dla Ciebie w
cały świat.


--
XL


----Android NewsGroup Reader----
http://usenet.sinaapp.com/

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
14.10 Pszemol
15.10 XL
16.10 Pszemol
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6