Data: 2005-07-23 14:07:52
Temat: Re: Kotlet schabowy - klasyczny
Od: "Kasia" <k...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Owszem, popelniam swego czasu wiele błędów przy kotletach, dodawalam vegety
czy papryki slodkiej, smazylam na oleju.
Ale przyszedl czas ze zrobilam wg przepisu Mamy, kotlet rozbity, sol,
pieprz, obtoczyc w mące, pozniej w jaju, pozniej w bulce i nna patelnie na
smalec.
Nie bylo to to samo.
Zdarza mi sie tez czasem zjesc kotleta w restauracji i musze z przykroscia
swtierdzic ze ma wiecej wspolnego z tym co pamietam z dziecinstwa.
Co robie zle? A moze Mama mnie w bląd wrpowadzila ( dlugo juz nie gotuje)...
Podajcie mi prosze jakis sprawdzony przepis.
Pozdrawiam
Kasia
>
> A smażysz na smalcu ???
>
> --
> Artur Nowacki
> Dom GG: 9856 Praca GG 4624321
> http:///www.toya.net.pl/~artnow
> http://plfoto.com/uzytkownik.php?authorname=artnow
|