Data: 2001-08-02 12:26:23
Temat: Re: Krem
Od: Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de>
Pokaż wszystkie nagłówki
> > > Hej.
> > > Krem do tortu bez masla?
> > > Bez masla to moze byc tylko bita smietana w polaczeniu z jogurtem,
> > > sokiem i zelatyna ... tyle ze to juz chyba nie krem. Tak ubita smietana
> > > uzywa sie do lekkich (mam na mysli mniej slodkich, bo kalorii bita
> > > smietana ma sporo :)) torcikow np. owocowych.
> >
> > moja mama robi na budyniu, ja nie znoszę tych maślanych..
>
> no dobrze, ale ten budyń z czym ucierała?
noo z budyniem. Taki normalny, torebkowy budyń. Bez dodatków, choć
trochę mniej mleka, o ile mnie sclerosis nie myli. Do tego wiśnie a
spody potraktowane wiśniówką.
Waldek
|