Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Kuchnia, taka wiejska Re: Kuchnia, taka wiejska

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Kuchnia, taka wiejska

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!fu-berlin.de!uni-berlin.de!individua
l.net!not-for-mail
From: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Kuchnia, taka wiejska
Date: Fri, 11 Jan 2008 01:05:50 +0100
Organization: Niesz & Niesz Ltd.
Lines: 39
Message-ID: <6616758203$20080111010551@ewcia.kloups>
References: <fm5sf0$6a8$1@nemesis.news.tpi.pl>
<5739482135$20080111004706@ewcia.kloups>
<fm6ba9$sss$1@atlantis.news.tpi.pl>
Reply-To: e...@g...com
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-15
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: individual.net 1b1zUi0scAwtXmgu6L9sKAjIxBpth0Tastc2clyyGi/KJ6zERY
Cancel-Lock: sha1:dcosadGfep10B9xbcMijPvXLMqI=
X-Priority: 3 (Normal)
In-Reply-To: <fm6ba9$sss$1@atlantis.news.tpi.pl>
X-Comment-To: szomiz
X-Newsreader: MyGate/2.6.0.171 (http://barin.com.ua/soft/mygate/)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:308598
Ukryj nagłówki


Le vendredi 11 janvier 2008 a 00:54:44, dans <fm6ba9$sss$1@atlantis.news.tpi.pl> vous
écriviez :

>> Na fajerkowa kuchnie watpie, bo gotuje sie na niej raczej gorzej niz
>> na zwyklej kuchence.

> Bosko sie gotuje - trzeba tylko zaprzyjaznic si z piecem i jego szybrami


Dziwisz sie ze sie Konrad denerwuje - otoz mimo wszystko latwiej sie
nauczyc zapalac gaz pod kuchenka niz "zaprzyjaznic si z piecem i jego
szybrami". Ktore to oczywiscie moze byc pasjonujacym zajeciem - ale z
gotowaniem ma tyle wspolnego ze je w zasadzie utrudnia.

A poniewaz mowisz jednak do grona kuchennie uswiadomionego, nie dziw
sie ze twoje stwierdzenie o lepszym smaku wody ugotowanym na kuchence
fajerkowej budzi protesty. Sluszne. I nawet zdjecia kota (udane
zreszta) nie pomoga, bo kazy tutaj wie ze ugotowana woda to ugotowana
woda, z kotem czy fajerkami czy bez.

>> Natomiast piec chlebowy jest jak najbardziej ciekawy, chociazby do
>> wypieku porzadnej pizzy (nie mowiac o samym chlebie).

> Tyle, ze do tego trzeba odowiedniej ilosci odpowiedniego drewna. A ja na te
> zime ma dowolne ilosci byle jakiego drewna. Wiec chlebowy dwa razy w
> tygodniu przepalam. Produkcyjnie zaczne z niego korzystac po przecieciu
> sadu.

Z niecierpliwoscia czekam na relacje, tu akurat na pewno znajdziesz
zaciekawionych czytelnikow - i ogladaczy kote :)


Ewcia


--
Niesz
http://www.krolestwa.com

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
11.01 szomiz
11.01 Konrad Kosmowski
11.01 Konrad Kosmowski
11.01 Konrad Kosmowski
11.01 Konrad Kosmowski
11.01 JaMyszka
11.01 Ikselka
11.01 Ikselka
11.01 Ikselka
11.01 Ikselka
11.01 Ikselka
11.01 Ikselka
11.01 Ikselka
11.01 Ikselka
11.01 Ikselka
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Jakie znacie działające serwery grup dyskusyjnych?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a