Data: 2008-01-11 07:18:02
Temat: Re: Kuchnia, taka wiejska
Od: Ikselka <i...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Fri, 11 Jan 2008 08:16:32 +0100, Ikselka napisał(a):
> Dnia Thu, 10 Jan 2008 22:42:59 -0800 (PST), JaMyszka napisał(a):
>
>> On 10 Sty, 23:16, "szomiz" wrote:
>>> [...]
>>> Wegiej jest dobry do ogrzewalnika. Pod kuchnia zdecydowanie i wylacznid
>>> drewno. No chyba, ze trzeba szybko cos zagotowac, a komorka dzwoni jak
>>> popieprzona...
>>
>> Popiół z drzewa zawiera potas i jest doskonały do wzbogacania gleby.
>> Jeżeli utrzymasz dyscyplinę i nie będziesz podpalał plastyków, to
>> możesz go wyrzucać na grządki.
>> Tak w ogóle, to nie kuś się o spalanie plastyków u siebie! Oddawaj
>> plastyki do recyklingu!
>> Po co masz sam u siebie zatruwać powietrze?
>> Aha...
>> Zazdroszczę Ci rosołu z takiej kuchni:)
>
> Wreszcie ktoś, kto jest w stanie podzielać i rozumieć czyjąś radość!
> :-)
>
> Masz rację, rosół gotowany na fajerkach, spokojnie sobie plumplający ze 3
> godzinki, TO JEST TO :-)
No i - czas zakończyć seryjne (w moim przypadku) przekonywanie niedowiarków
- to zawsze była robota bezsensowna. Życzę smacznego wszystkim kochającym
prawdziwy ogień i fajerki!
:-)
|