Data: 2008-01-11 10:30:19
Temat: Re: Kuchnia, taka wiejska
Od: "szomiz" <s...@k...dostawac.reklamy.przez.net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "panta_rei" <j...@c...znajdzie> napisał w wiadomości
news:slrnfoegoq.ai4.jak_jakas@chce-to.znajdzie...
> Świadomie, albo i nie szomiz napisał(a):
>
>> Tyle, ze do tego trzeba odowiedniej ilosci odpowiedniego drewna. A ja na
>> te
>> zime ma dowolne ilosci byle jakiego drewna. Wiec chlebowy dwa razy w
>> tygodniu przepalam. Produkcyjnie zaczne z niego korzystac po przecieciu
>> sadu.
>
> Szomiz! Drewno z sadu to sobie do wędzenia zostaw, nie spal go "bez sensu"
Jakie bez sensu? Przeciez nie bede sosna w chlebowym piecu pali,jak zaczne
z niego normalnie korzystac ;-)
sz.
|