Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Kuchnia w TV Re: Kuchnia w TV

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Kuchnia w TV

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask
.pl!news.nask.org.pl!news.unit0.net!news.glorb.com!news-out.readnews.com!transi
t4.readnews.com!nx02.iad01.newshosting.com!newshosting.com!newsfeed.neostrada.p
l!unt-exc-02.news.neostrada.pl!unt-spo-b-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl
.POSTED!not-for-mail
Date: Mon, 08 Apr 2013 10:35:30 +0200
From: wolim <n...@p...tu>
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:17.0) Gecko/20130307
Thunderbird/17.0.4
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Kuchnia w TV
References: <9...@t...googlegroups.com>
<s...@k...localdomain>
<5161a50c$0$1224$65785112@news.neostrada.pl>
<s...@k...localdomain>
<5161bd3e$0$1262$65785112@news.neostrada.pl>
<s...@k...localdomain>
<5161c357$0$1211$65785112@news.neostrada.pl>
<s...@k...localdomain>
<5161ca0d$0$1264$65785112@news.neostrada.pl>
<iuicc6rg7fnj.1546ymsow517o$.dlg@40tude.net>
<5161d058$0$26700$65785112@news.neostrada.pl>
<1mlmt80hkj6zb.17y7lhz6j8hqu$.dlg@40tude.net>
In-Reply-To: <1mlmt80hkj6zb.17y7lhz6j8hqu$.dlg@40tude.net>
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Lines: 14
Message-ID: <51628151$0$1230$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 176.120.122.22.telemedia.pl
X-Trace: 1365410129 unt-rea-b-01.news.neostrada.pl 1230 176.120.122.22:52825
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:350566
Ukryj nagłówki

W dniu 2013-04-07 22:08, Ikselka pisze:

> Ano pewnie, nie stosowano wtedy jeszcze tej całej trującej chemii
> wędliniarskiej co to się ją z wiaderek wlewa do masy mięsnej itp. Zarówno
> wśród tzw (tylko z nazwy) wędlin, jak i innej żywności, dziś trudno znaleźć
> w sklepie cokolwiek, czego człowiek nie bałby się jeść. Ja już zwątpiłam -
> nawet jeden z dwóch moich ulubionych gatunków chleba, które uważałam za
> ostatnie z tych całkiem całkiem, się już popsuł i jest napompowany
> utrwalaczami i polepszaczami; no niby nie ma zmiany w składzie, ale nie ma
> siły, kupowałam ten chleb od lat i od niedawna to już absolutnie nie jest
> to samo.

Pewnie robią go z GMO.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
08.04 Ikselka
15.04 jerzy.n
15.04 Ikselka
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?