Data: 2012-11-01 21:04:59
Temat: Re: Kup kostkę!
Od: Paulinka <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2012-11-01 21:50, Ikselka pisze:
> Dnia Thu, 1 Nov 2012 12:14:11 -0700 (PDT), czeremcha napisał(a):
>
>> W dniu czwartek, 1 listopada 2012 20:10:54 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał:
>>
>>> W moim? - ba, m�j ros� polega g��wnie na wielogodzinnym powolnym
>>> rozgotowywaniu mi�sa, wi�c je�li go odparuj� do konsystencji sklepowej
>>> "kostki", to u mnie b�dzie z 90% :-)
>>
>> Ale przecież mięso ci nie znika w garnku ;-)Skąd w takim razie bierze się mięso
rosołowe na krokiety i inne takie?
>>
>
> Trochę jednak znika - wkładam do garnka np 2 kg wołowiny, ale "rosołowego"
> z tego mam najwyżej kilogram, więc reszta jest w wywarze, bo przecież nie
> wyparowała ;-)
To może wyjaśnij, dlaczego sama używasz kostek rosołowych.
--
Paulinka
|