Data: 2002-02-12 14:40:19
Temat: Re: Kurczak w galarecie?
Od: "Niteczka" <o...@l...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Ja gotuję całego kurczaka z jarzynkami, prawie jak rosołek, później tego
> kurczaczka obieram ze skóry, oddzielam miesood kości przy okazji dzieląc
je
> na małe kawałeczki.
> Jarzynki z rosołku wyciągam, te które są potrzebne do galaretki
(marchewka)
> zużywam, rosołek przecedzam zaprawiam żelatynką i gotowe. No prawie,
jeszcze
> trzeba te mięska, jajeczka, groszki i marchewki poupychać w miseczkach i
> zalać galaretką.
>
> Smacznego
>
> Aga
Serdecznie dziekuje za pomoc!!!! Juz wszystko wiem:)
Mam nadzieje, ze galareta wyjdzie smaczna.
Pozdrowienia cieple,
Niteczka
|