Data: 2011-10-05 23:26:54
Temat: Re: Łemkowski kindziuk ziemniaczany
Od: vcore <mail*wytnij*@vcore.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2011-10-04 14:39, Ikselka pisze:
> Boczekdodaj oprócz żeberek:
> http://filozofiasmaku.blogspot.com/2010/11/kugiel.ht
ml
Kiedyś robiłem coś bardzo podobnego lecz bez niespodzianki w środku, przepis prawie
identyczny... I
wyszło strasznie twarde i mdłe (to akurat moja wina bo poskąpiłem soli), do tego
szare jak woda od
mycia podłóg. Nieco się zniechęciłem ale to może zależy od gatunku ziemniaków -
miałem nadzieję że
będzie to po prostu wielki ,,placek" ziemniaczany.
Jutro wypróbuję przepis z linka... Ale kusi mnie aby dodać do masy ziemniaczanej
trochę prażonej
cebuli, obsmażonej papryki i czosnku
--
Sigmeo Sp. z o.o. - Agencja interaktywna
www.sigmeo.pl / k...@s...pl
NIP 622-276-68-17 REGON 301772480 KRS 0000389386
|