Data: 2017-09-01 20:30:13
Temat: Re: Lody domowe
Od: Trefniś <t...@m...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu .09.2017 o 19:44 tandoori.curry <t...@g...com> pisze:
>> Tego uczą się dzieci na poziomie szkół zawodowych, ale nawet Gessler
>> ignoruje procesy chemiczne zachodzące w cieście.
>
> Może jesteś zbyt surowy...? ))
Każdy dostaje tyle szacunku, ile go ma dla innych :)
Nie myślcie, że zachowanie Gessler w trakcie programu "Kuchenne rewolucje"
jest konsekwencją zakupionego przez TVN "formatu". Ona tak się zachowuje
także poza kamerą, ma to we krwi.
A jeśli chodzi o jej fachowość, to wystarczy poczytać w sieci, jak pięknie
rozłożyła kultową "Kryształową" w Katowicach. A to nie jest jedyny
"sukces" tej restauratorki :)
Trzeba jednak zaznaczyć, że w przypadku pierników tylko powiela powszechne
stereotypy.
--
Trefniś
|