Data: 2017-09-08 19:53:32
Temat: Re: Lody domowe
Od: Trefniś <t...@m...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu .09.2017 o 18:35 FEniks <x...@p...fm> pisze:
(...)
>> Wtedy dokładnie NIKT w całym wątku nie poruszył problemu psucia się
>> ciasta.
>> Nawet Trefniś!
>> Zresztą na serwerach dyskusja jeszcze jest - podaj link do swojej
>> wypowiedzi, ratuj honor kłamczuszku!
>
> Ciekawe czy stać Cię będzie na jakieś przeprosiny...
>
> <o...@t...wroclaw.vectranet.pl>
Znów coś nie bardzo wychodzi ci linkowanie.
To sugeruje _moją_ wypowiedź.
Zwyczajnie podaj link do google groups.
>
>>
>> Bo Ewa była tak pochłonięta obroną przepisu, że nawet opowiadała o
>> dodawaniu śmietany do ciasta.
>> No to jajka, cukier, śmietana - tragedia...
>>
Tę śmietanę chociaż wyrzuć z przepisu :)
>>>> Ale wierzyć w cudowne działanie lodówki???
>>>
>>> Zaraz tam cudowne.
>>
>> Po co ci zamrażalnik,
>
> A co ma do tego zamrażalnik? Przecież nie chcę tego ciasta poddawać
> hibernacji...
Raczej poddajesz powolnej hodowli :)
4..5 stopni nie hamuje całkowicie namnażania mikroorganizmów.
--
Trefniś
|