Data: 2017-09-09 22:35:23
Temat: Re: Lody domowe
Od: stefan <s...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2017-09-09 o 21:08, XL pisze:
> Animka <a...@t...wp.pl> wrote:
>> W dniu 2017-09-08 o 09:21, Trefniś pisze:
>>> Do kapusty kiszonej niezbędna jest wyłącznie sól :)
>>> Cała reszta to dodatki, zmieniające tylko smak.
>> Czyli ja na pewno dodałabym kminek, bo lubię kapustę z kminkiem.
>>
>
> Tiaaaa, kminek - zwłaszcza w słodkich surówkach. OMG
>
> Jak gdyby nie można było przyprawić dowolnie PO ukiszeniu.
>
Bardzo nieśmiało wyrażę opinię czegoś co podobno mam w gębie - Kapusta
kiszona z kminkiem ma inny smak niż kiszona i doprawiana kminkiem...
pozdr
Stefan
|