Data: 2014-12-21 22:33:39
Temat: Re: Majonez domowy z żółtkiem na twardo
Od: Trefniś <t...@m...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu .12.2014 o 21:14 Hans Kloß <d...@i...pl> pisze:
>
> "Trefniś" <t...@m...com>
> Zastanawiam się, jak żółtko na twardo może polepszyć smak majonezu?
> Oczywiście każdy ma swoje gusta, ale surowe żółtko jest znacznie
> smaczniejsze od tego na twardo!
> BTW - posłodźcie sobie ugotowane żółtko i porównajcie smak z koglem
> moglem...
> Brrr...
>
> Ale porównanie.. To Ty weź posmaruj bułkę z masłem koglem-moglem, posól,
> popieprz i zjedz. A potem może zrozumiesz różnicę między żółtkiem na
> surowo, a gotowanym na twardo.
Przeczytaj _jeszcze raz_ na co odpowiadasz.
BTW - rozumiem, że _próbowałeś_ tej bułki, którą mi proponujesz?
Bo ja oba majonezy znam ze smaku - tylko dlatego poddaję w wątpliwość.
EOT!
--
Trefniś
|