Data: 2007-01-01 20:24:18
Temat: Re: Masa orzechowa
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"ikselka" <i...@w...pl> wrote in message
news:1167676878.478993.312090@n51g2000cwc.googlegrou
ps.com...
http://www.lacpol.com.pl/index.php?m1=2&m2=1&m4=2
masło w blokach po 25kg
oraz w kostkach 200 i 250g
mleko w proszku 25kg pełne i odtłuszczone
śmietanka w proszku
http://www.delik.com.pl/maslo_ekstra.html
http://www.spomlek.com.pl/?pageid=43&lang=pl&pic=1
można znaleźć wiecej firm, ważne, aby była najbliżej, wtedy można prosto z
produkcji kupić blok i po podzieleniu na porcje do pojemników próżniowych,
pergaminu, folii zamrozić w porcjach dwy - trzydniowych - ja takie masło
ugniatam w takich miseczkach blaszanych emaliowanych z pokrywkami
polietylenowymi - produkcji chińskiej - do jedzenia zalewam wierzch woda z
filtra RO i łyzeczką soli, nie musi stać w chłodziarce, smaruje się łatwo i
nie jełczeje, do smarowania na słodko zlewam wodę ze sola - przepłukuję
świeżą i gotowe...
|