Data: 2010-10-06 20:20:28
Temat: Re: Menu swojskiej restauracji
Od: Grzegorz Prędki <"klark[USUN"@TO][malpa]transkomp.com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2010-10-06 14:01, Ikselka pisze:
> Dnia Wed, 6 Oct 2010 08:30:42 +0200, Alek napisał(a):
>
>> Użytkownik "vcore"<mail*wytnij*@vcore.pl> napisał
>>
>>>> A gotowales kiedys w normalniej kuchni (nie takiej domowej),
>>>> uzywales np. pieca konwekcyjnego?
>>>
>>> Nie używałem, ale o to się nie martwię, nauczę się
>>
>> Pytanie ile za tę naukę zapłacisz.
>
> A to jakieś cudowności z Marsa taki piec? Akademię trzeba skończyć?
>
Po pierwsze trzeba go kupic. Nie kosztuje on 1000zl, tylko sporo wiecej.
Ktos bez doswiadczenia na pewno kupi albo zly, albo niedostosowany do
swoich potrzeb. Druga sprawa to umiejetnosc dobrania menu. Ja mam
obecnie bardzo maly piec i dosc dlugo tak ukladalem karte zeby prawie
wszytskie dania przygotowywaqc przy jednakowych nastawach pieca. No, ale
skoro ktos ma kase zeby sie bawic w gotowanie w restauracji to nikt mu
tego nei zabroni.
|