Data: 2005-02-11 17:46:16
Temat: Re: Mielone
Od: Marsjasz <m...@p...NOSPAM.neostrada.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
JerzyN napisał(a):
> Użytkownik "medea" <e...@p...fm>
>
>>[...] A na drugi dzień podczas odgrzewania,
>>zabierają kolejną porcję tłuszczu, i to dla mnie jest już nie do
>>strawienia bez sensacji. Poza tym gotuję też dla półtorarocznego
>>dziecka, więc zależy mi, żeby było jak najzdrowsze :-).
>
>
> Nabądź drogą kupna mały obudowany piekarnik,
> opiekacz(http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/
113/11329.jpg)
> nieważne jak zwał, ale podgrzewasz w nim kotlety [i nie tylko] bez
> tłuszczu, możesz nawet z odrobina wody wówczas są dużo lepsze.
> --
> Pozdrawiam, Jerzy
>
ile to kosztuje ???
i jak dziala ???
Mars
|