Data: 2005-04-17 14:59:43
Temat: Re: Nadzienie wytrawne
Od: Tatiana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sun, 17 Apr 2005 16:50:34 +0200, Waćpanna lub Waćpan *Alek*, w
wiadomości news:<news:d3ttcu$21r$1@nemesis.news.tpi.pl> zawarł, co
następuje:
> Ciasteczka piwne standardowo nadziewam powidłami z węgierek. Ostatnio
> gdzieś tutaj mignęła mi przed oczami propozycja żeby dac nadzienie
> wytrawne, ale szczegółów nie było. Mam więc pytanie: czym można to
> nadziać. Macie jakieś sprawdzone przepisy na taki niesłodki farsz?
Ja robiłam z pieczarkami duszonymi z cebulą i zaciąganymi śmietaną. Dobre są
też ze szpinakiem i czosnkiem, a jak chce Ci się dłubać, to zrób nadzienie z
kapusty i grzybów.
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"Wbrew obiegowej opinii langusta żywi się wyłącznie owocami morza,
choć gdyby mogła - jadłaby dżem."
|